Verkeersongevallen

Hulp bij verkeersongevallen

Het verkeer eist dagelijks vele slachtoffers als gevolg van verkeersongevallen. Dit met lichte verwondingen tot zwaar gewonden tot gevolg.

Ook een ogenschijnlijk licht ongeval kan grote gevolgen voor u als slachtoffer hebben. Symptomen van hersenschudding of whiplash komen soms pas dagen, weken en soms pas maanden na het ongeval aan het licht.

Daarom is het verstandig altijd een Europees Schadeformulier van het ongeval en de situatie in te vullen. Doe dit ook als er geen letsel of materiële schade lijkt te zijn en onderteken deze samen met de tegenpartij van het ongeval. Maar ook wanneer dit bij uw ongeval niet is gebeurt, is juridische bijstand mogelijk. Juist dan is hulp van onze letselschade-expert waardevol en vaak noodzakelijk om uw recht op goede schadevergoeding te halen. Een vrijblijvend gesprek aanvragen kan hier.

Veel voorkomende verkeersongevallen in het dagelijks verkeer:
- De kop-staart botsing;
- Aanrijdingen bij verkeer van rechts;
- Aanrijding waarbij een bestuurder de voorrangsregels schendt;
- Geen voorrang verleend op een gelijkwaardige kruising of voorrangskruising;
- Aanrijdingen met een dode hoek (vrachtwagens vs fietsers);

Bij verkeersongevallen is vaak sprake van zowel persoonlijk letsel als materiële schade. Een aanrijding is voor alle betrokkenen vervelend en de gevolgen dan ook vaak erg ingrijpend. Een verkeersongeval onder werktijd valt doorgaans onder de noemer bedrijfsongeval.  Het bepalen van de schuldige van het verkeersongeval is niet altijd direct mogelijk, maar belangrijk voor correcte schadeafhandeling. Zo is de situatie vaak niet duidelijk, is er sprake van oplopende emoties of worden de betrokken partijen het niet met elkaar eens. Schakel zeker bij onenigheid zo mogelijk direct de Politie is. Deze komt overigens meestal niet bij uitsluitend materiële schade. Vul ook zonder Politie zeker altijd een Europees schadeformulier met minimaal de situatie en omstandigheden ten tijde van het ongeval in.

Zo kan er later bepaald en bewezen worden dat u het slachtoffer bent van het verkeersongeval. En dat u later niet onterecht als schuldige wordt aangewezen van het ongeval. Zeker bij blijvend letsel kan de directe en indirecte schade door bv (tijdelijk) niet kunnen werken zeer hoog oplopen. Klachten als rugklachten, botbreuk, hersenschudding en whiplash zorgen voor een langdurige herstelperiode. Soms is er zelf sprake van langdurig letsel of blijvende invaliditeit.

Waarom hulp bij verkeersongevallen
Deskundige hulp is in alle gevallen zeer belangrijk om alle schade en gevolgschade vergoed te krijgen. Zonder hulp van een professionele (letselschade) advocaat is de kans erg groot dat u met lege handen eindigt. Voor blijvend letsel zoals een hernia of whiplash is een goede schadeclaim formulering zeer van belang. Een whiplash kan uw werk en leven drastisch veranderen. Een juiste schadeclaim kan u helpen zonder financiële zorgen verder te gaan met uw leven. Een erkende letselschade advocaat kan met de hoogte van de schadeclaim vaststellen en namens u uitonderhandelen de verzekeraar van de tegenpartij. Dit kan via slachtofferhulp.net tot wel 5 jaar terug omdat, dit omdat letsel soms pas jaren na het ongeval kan opkomen. Schakel uiteraard zo spoedig mogelijk uw deskundige in.

Letselschade advocaat bij verkeersongeval
Vul om gratis en vrijblijvend advies te krijgen van een erkend letselschade advocaat vult u direct het aanvraagformulier in. Dit schadeformulier geeft de verkeersongeval advocaat voldoende inzicht om de situatie en uw mogelijkheden te bepalen. Hij neemt altijd spoedig telefonisch contact met u op om zijn vrijblijvende advies te geven.

Direct hulp van advocaat in ongevallen
Zo krijgt u inzicht in de financiële mogelijkheden en hulp bij de juiste te nemen juridische stappen. Samen met uw persoonlijk gespecialiseerd advocaat bepaalt u een passende schadeclaim voor uw geleden door het ongeval. U heeft vaak veel meer rechten op schadevergoeding dan u denkt. Menigeen is verbaast op hoeveel geld u echt recht heeft…

“Krijg waar u recht op heeft, samen staat u sterk!”

Laat u daarom nu HIER DIRECT vrijblijvend (het is gratis!) informeren door uw persoonlijk en erkend letselschade advocaat.

 

Comments are closed.